torstai 11. helmikuuta 2016

Tämmöistä täällä sitten..

On taas vierähtänyt... viime kerrasta.
Viime lauantaina oli vielä ihan hieno keli, Teemu ajeli mopollakin... siitä pari todistetta..
Ja on saatu aloitettua pannuhuoneen käsienpesu/painepesuri härdelli projekti.. siitä lisää kun valmistuu..
Koulussakin on tullut käytyä  käytännön tunneilla.. Biodieselin valmistukseen perehdytty ja biokaaasulaitosta ihmetelty.. Välillä vaan usko loppuu kun näin naisena tuntuu että sen tekniikan ymmärtäminen on aika haaste, Teemu parka selittää mulle juurta jaksaen moottorin toimintaa ja generaattoreita yms.. miten siitä sitten sähköä tai lämpöä kuuluu kysymys mun suusta ;) 

Nyt on taas kokeellinen sämpylätaikina nousemassa.. (porkkanaa spelttiä pellavansiemeniä ruisjauhoja kaurahiutaleita/leseitä.. noh mitä nyt kaapista löytyi.. saa nähdä :)

Seppo on ulkoillut syksyisistä keleistä huolimatta.. nyttenkin ihmettelee tuolla puskissa, tosin osaa jo tulla kotiinkin.. pikapikaa jos on kauheen hirvee vesisade..
Huomiseksi ne kyllä lupaili että alkaisi sataa lunta.. Toivottavasti.. Piha on ihan hirvee, ja vähän joku flunssakin muka puskis päälle, mutta kyl toi ilmakin on väsyttänyt, mikään ei huvita..
Tänään sain kuitenkin leikkuulaudat käsiteltyä pellavaöljyllä vihdoin.. olis pitänyt tehdä aiemmin, mutta parempi myöhään kun ei ollenkaan.
Noh viikonlopulla on tulossa vieraita ja saa nähdä miten Muksu koira ja Seppo tulee toimeen, seppo on kyllä kova taistelemaan ;)
käsitelty...mopoilija..
se tulee kohti.. iik..
huiii...

niipniipniip....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti