maanantai 8. elokuuta 2016

Olohuone...

Eilen oli olohuoneen "harjakaiset". Syötiin suklaajätskiä ja karkkia ja katsottiin leffaa... 5 viikkoa kun on ilman sohvaa ja siis lähinnä olohuonetta niin osaa taas arvostaa..
Kaikin puolin olohuone onnistui TOSI TOSI hyvin. Kumpikin ollaan tyytyväisiä... Eilen laitettiin tavaroita paikalleen, ja kävi jopa ekat vieraat.. (tosin töihin ne joutui kun en tän mahan kanssa oikeen viitsi mitään painavia enää nostella)
Teemullakin on tää viikko lomaa... ja polttopuiden tekoon tässä vissiin ryhdytään, tai taasen siis mä lähinnä pidän huolen ruokapuolesta...  Olohuoneen verhot sain tänään paikkaan kun niitä piti vähän ommella, ovat liian lyhyet, mutta joskus sitten värikkäämmät ja oikean pituiset. Eikä sit ollut mikään lyhennysmoka, vaan piti kääntää vanhoihin verhoihin sellanen kuja kun niissä ei ollut.. Ne jotka minut tuntee niin tietää etten ole mikään ompelukoneen ylin ystävä.. ja se pirulainen vielä vähän ryppyili.... mutta onneksi tajusin kiristää alalankaa (ihme että osasin) ja kaikki verhot saatiin jotenkin ommeltua..
Uunissa muhii ruoka... sis. kanaa ohraa riisiä tomaattia sipulia papuja... hmm.. kokeellista mutta yleensä hyvää :)
Mukavaa viikkoa kaikille...

älkää näistä välittäkö ;)
oman muistin tueksi... 

1 kommentti:

  1. Hienolta näyttää ... verhotkaan ei näytä liian lyhiltä.... ;) ... jotenkin avarampaa... pitää tulla pian paikanpäälle katsomaan .....

    VastaaPoista