sunnuntai 30. heinäkuuta 2023

Pihapuuhia yms.

 Orapihlaja-aita on parempi leikata joka vuonna ettei se aivan mahdottomaksi ryöstäydy, uskomattoman paljon se muistaa kasvaa vuodessa.

 Ei mikään kivoin homma siivouksineen mutta tekee se pihan paljon kivemman näköiseksi.

 Wanhaan navettarakennukseen tuli viime vuonna katto uusittua. Tai paremminkin uusioitua.. Vuotavat kattotiilet sai lähteä ja peltikate tuli tilalle. Kierrätys kunniaan eli käytetyt pellit tuli tähän laitettua. Aika elähtänyt koko rakennus mutta siinähän se nyt alkaa säilymään kun pysyy sadevedet ulkopuolella.

 Tämän päätyyn on aikanaan tehty pieni maapohjainen  lisäsiipi, puuvajana toiminut, oli varmaankin vuosikymmenien puumoskat pohjalla, kuormaajalla ajettiin se puhtaaksi juuria myöten ja sitten reipas kerros karkeata soraa päälle. Tuli kelpo varastotilaa tästäkin.

 Tänään alettiin tyhjentämään varsinaisen navetan sisätiloja kalusteistaan. Kaikenlaista
roinaa siellä oli muutenkin. Veikko ja Martti oli tässä työnjohtohommissa, löytyi pari vanhaa polkupyörää ja siinäpä oli heille tutkailtavaa. Ajatus oli tänne varastoida puutavaraa jota on ulkona taapelissa. Tuonne katon alle siististi nippuihin laudat ja lankut omiin kasoihinsa. Ja mahtuuhan sinne kaikenlaista muutakin. Mietitään

 Tämmöisiä puuhailua taas.
 

 

1 kommentti:

  1. Upeita juttuja...hyvä te...pojat on hyviä työnjohtajia

    VastaaPoista